Noutati si Evenimente

     CURSURI DESCHISE CU CLASE IN FORMARE:

 

  • Pentru Timisoara, Cursul de Formare Mediatori se va desfasura in cursul lunii septembrie 2012. Locatia: Timisoara, Hotel Ambassador, Str. Mangalia nr. 3
  • Persoana contact TIMISOARA:Monica JUHASZ, cursuriprofesionale@yahoo.com, tel. 0723-239429; 0754-967905
  • Persoana contact ORADEA si BUCURESTI:Ioana SASU-SBARCIOG, juris_bihor@yahoo.com, tel. 0745-073803Formular de inscriere curs mediatori: FISA DE INSCRIERE CURS MEDIATORI-2012Completeaza formularul atasat si trimite-l pe oricare dintre adresele noastre de email, in functie de orasul in care doresti sa te inscrii pentru acest curs. Daca doresti mai multe detalii sau explicatii suna-ne!

    Acte necesare pentru inscriere:

    – act de identitate (BI/CI), certificat de nastere, certificat de casatorie (daca este cazul), diploma de studii superioare, adeverinta medicala cu mentiunea “apt pentru prestarea activitatii de mediator” (in original)

    Reduceri acordate:

    In cazul in care o firma sau institutie inscrie minim 3 persoane la acest curs, se acorda o reducere de 300 Ron/persoana din costul de participare afisat.

    Detalii privind medierea:

    Pentru mai multe detalii privind activitatea de mediere va recomandam urmatoarele link-uri: www.mediereinromania.ro si www.cmediere.ro

    Citeste: – Codul de etica in mediere si Ghid de autorizare ca mediator

4 gânduri despre „Noutati si Evenimente

  1. Pingback: Curs Formare Mediatori – 14-27 mai 2012, Timisoara « juhaszmonica

  2. pentru a urma un curs de mediator este necesar sa ai la baza studii juridice sau se accepta absolvent de universitate din orice specialitate?

      • va multumesc pentru raspunsul dat.
        Ma intereseaza sa fac un curs de formare mediator sau de inspector resurse umane. Imi puteti trimite va rog pe mail daca se mai organizeaza astfel de cursuri in oradea in perioada urmatoare, si la ce cost.
        mail-ul meu:isabella_jugrin@yahoo.com
        va multumesc mult.
        isabella jugrin

Lasă un comentariu